Afhankelijk van het doel dat u heeft met de lening kan een leningaanvraag van begin tot einde enkele uren tot soms wel meer dan een maand in beslag nemen. Dit verschil heeft met na,e te maken met de complexiteit van de aanvraag. Hoe complexer de aanvraag, hoe langer deze duurt.

 

Zo bestaan er verschillende leningen voor verschillende doelgroepen. Alles is hierbij afhankelijk van het bestedingsdoel en de hoogte van de lening.

 

 

Verschillende soorten leningen

Naar gelang het bestedingsdoel bestaan er verschillende soorten leningen. Tussen de minilening, welke slechts bedoelt is voor enkele weken, en de hypothecaire geldlening die over het algemeen een looptijd van 30 jaar heeft, bestaan er verschillende tussenliggende leningsoorten.

 

 

Snel lenen

Maar wanneer u echt snel geld wilt hebben en snel moet lenen is er eigenlijk maar één optie: de minilening. Hoewel deze kredietvorm op veel kritiek kan rekenen, is het mogelijk om binnen enkele uren al het kredietbedrag op uw rekening te ontvangen. Dit kredietbedrag kan niet hoger zijn dan een bepaald bedrag, om de snelheid te garanderen.

 

 

De aanvraag van een snelle lening

Via leningaanbieders die onder andere op deze website worden besproken is het mogelijk een aanvraag voor een snelle lening te doen. Wanneer u meer dan 500 euro wilt lenen zult u er rekening mee moeten houden dat u een inhoudelijke screening tegemoet zult gaan. Zowel uw eigen betalingsverleden als uw inkomen worden aandachtig onder de loep genomen. En alleen wanneer alles naar volle tevredenheid van de geldverstrekker is zal de lening u worden toegekend.