Online flitskrediet

Een flitskrediet is een lening waarbij u tot maximaal 750 kunt lenen. Kenmerkend voor het flitskrediet is het gemak waarmee de lening wordt aangevraagd en de snelheid waarop het geld op uw rekening gestort wordt. Meestal beschikt u al binnen enkele uren na de aanvraag over het geld. Een groot voordeel van het flitskrediet is dat er geen BKR toetsing plaatsvindt. U zult dus in vrijwel alle gevallen zonder bezwaar het geld kunnen lenen.

 

Het flitskrediet kenmerkt zich daarnaast door de korte looptijd. Soms loopt de lening maar voor vijftien dagen. Soms iets langer, maar langer dan drie maanden lijkt bij geen enkele geldverstrekker mogelijk. Daarvoor zult u een andere lening moeten aanvragen, wat overigens ook online mogelijk is.

 

 

Online grotere bedragen lenen

Aan het flitskrediet zit een maximum van 750 euro. Misschien wilt u meer geld lenen. Ook de persoonlijke lening en het doorlopend krediet zijn bij veel geldverstrekkers aan te vragen. Uiteraard vindt er voor grotere bedragen wel een BKR toetsing plaats. Een voordeel van online lenen is dat de rente van deze leningen vaak aantrekkelijk is. Vooral wanneer de geldverstrekker weinig kosten hoeft te maken doordat de leningen uitsluitend online worden aangeboden. De rente kan in dat geval laag blijven.

 

 

Voorwaarden bij online lenen

Een geldverstrekker kan natuurlijk voorwaarden stellen. Sommige geldverstrekkers zullen bijvoorbeeld geen geld lenen aan iemand met een uitkering of iemand zonder de Nederlandse nationaliteit. U zult een kopie van uw legitimatiebewijs moeten opsturen of digitaal moeten aanbieden. Verder moet u uw inkomsten kunnen aantonen met een kopie van een arbeidscontract en een kopie van de twee meest recente loonstroken.