Online worden verschillende leningen aangeboden. Een lening waar veel gebruik van wordt gemaakt is het flitskrediet. Bij deze lening leent u een klein bedrag, maximaal duizend euro. De looptijd van het flitskrediet is uiterst kort. In de meeste gevallen moet na twee of drie weken het bedrag worden terugbetaald.

 

Een groot voordeel van het flitskrediet is dat het gaat om een lening zonder BKR. De lening wordt niet opgegeven en er vindt ook geen toetsing plaats. Een bijkomend voordeel is dat het geld, wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd, al binnen een paar uur op uw rekening staat. Wanneer u direct geld nodig heeft is het flitskrediet een goede keuze.

 

Voor grotere bedragen zult u toch een persoonlijke lening of een doorlopend krediet moeten afsluiten. Daarbij vindt er ook een BKR toetsing plaats. Beide leningen kunt u online afsluiten. Het is meestal een kwestie van uw legitimatiebewijs, uw arbeidscontract en enkele loonstroken inscannen en digitaal aanbieden. Aan de hand van deze documenten kan de geldverstrekker een beslissing over uw aanvraag doen.

 

Ook een hypothecaire lening kunt u online afsluiten in de vorm van een internethypotheek. Daarbij vindt een groot deel van het aanvraagtraject online plaats.