Makkelijk geld lenen wordt vandaag de dag steeds moeilijker. De eisen die banken en andere geldverstrekkers wordt opgelegd vanuit de overheid maken het vrijwel onmogelijk om makkelijk geld lenen mogelijk te maken. Toch zijn er voor consumenten met een blanco kredietverleden nog voldoende mogelijkheden.

 

Om geld uit te lenen wil de geldverstrekker zijn risico zo veel mogelijk uitsluiten. Dat doet hij onder andere door een aantal eisen te stellen waaronder kredietverlening kan plaatsvinden. Zo zal de geldverstrekker bij voorkeur geld uitlenen aan consumenten die in het verleden hebben bewezen om te kunnen gaan met het terugbetalen van leningen. Deze informatie is voor de geldverstrekker beschikbaar via het register van het BKR.

 

Een andere eis van de geldverstrekker is dat de geldnemer kan aantonen over een vast inkomen te beschikken. Overal het algemeen gebeurt dit aan de and van een inkomstenverklaring. Een vast dienstverband is meer zekerheid voor een geldverstrekker en zodoende kan dat bijdragen aan uw doel: makkelijk geld lenen.

 

Makkelijk geld lenen kan gedaan worden bij gespecialiseerde financieringsmaatschappijen. Bekende namen zijn bijvoorbeeld Amstelgeld, Directa, Ribank, Afab en A-Krediet. Advertenties van deze aanbieders kunt u tegenkomen op deze website. Wilt u makkelijk geld lenen neem dan gerust contact op met een van deze geldverstrekkers.

 

U kunt ervoor kiezen online een lening af te sluiten maar u kunt ook een afspraak maken met een gediplomeerd leningadviseur. Deze gediplomeerd leningadviseur heeft een vergunning van de AFM ontvangen om zijn diensten te verrichten. Dit is tevens een manier om de goeden van de kwaden te kunnen onderscheiden. Alleen financieel adviseurs die een kwaliteitstoets hebben afgenomen en die jaarlijks de schoolbanken ingaan en hun diploma opnieuw halen komen in aanmerking voor deze vergunning. Raadpleegt u voordat u in zaken gaat met een geldverstrekker dus eerst het register van de AFM.