Wilt u een klein bedrag lenen, dan is het online mogelijk een minilening aan te vragen. Dit is een lening waarbij tot maximaal 750 kan worden geleend. De minilening heeft een zeer korte looptijd. Tussen de vijftien dagen en drie maanden. Een minilening is geschikt voor mensen die direct geld nodig hebben en zeker weten dat zij de lening binnen de korte termijn kunnen terugbetalen. Bij de aanvraag van een minilening wordt doorgaans geen toetsing bij het BKR gedaan. Binnen enkele uren na uw aanvraag kan het bedrag al op uw rekening worden gestort.

 

Naast de minilening kunt u ook een lening voor grotere bedragen online aanvragen. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is bij verschillende geldverstrekkers online aan te vragen. Benodigde documenten zoals een kopie van uw legitimatiebewijs, uw arbeidscontract en uw twee meest recente loonstroken kunt u vaak digitaal aanbieden. Voor grotere leningen wordt uiteraard een BKR toetsing gedaan.

 

Geldverstrekkers die de leningen uitsluitend online aanbieden werken vaak erg kosteneffici├źnt. Daardoor kan er in veel gevallen een lage rente worden gehanteerd. Dit is uiteraard goed voor uw portemonnee.