Snel geld lenen. Het is aan de orde van de dag. Hoe werkt het en waar moet u zijn als u acuut geld wilt lenen?

 

U bent niet de enige die steeds vaker acuut geld nodig heeft. Er hebben zich om in deze behoefte te voorzien de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerde bureaus op het gebied van snelkrediet, flitskrediet en minileningen op deze doelgroep gericht. Het is tegenwoordig mogelijk om binnen enkele tientallen minuten een lening op uw bankrekening uitgekeerd te krijgen. Als dat niet snel is...

 

De kenmerken van dit soort leningen zijn:

 

  • Korte looptijd (max. 3 maanden)
  • Bedragen tot € 750,-
  • Keuring binnen enkele minuten
  • Geen BKR toetsing en registratie
  • Zeer strenge en strikte aflosvoorwaarden

 

De combinatie van deze drie kenmerken maakt minileningen interessant voor consumenten die een dringende en acute, maar tijdelijke financiële impuls nodig hebben. De aflosvoorwaarden zijn voor de minilening een punt van aandacht. Wanneer namelijk niet op de afgesproken dag wordt terugbetaalt, ontvangt de klant één enkele herinnering, waarna de vordering direct naar een incassobureau of deurwaarder wordt doorgestuurd. Natuurlijk is dit geen enkel probleem wanneer u uw afspraken stipt nakomt.

 

De bekendste aanbieders van snel geld lenen in Nederland zijn: Cashbob, Minilening.nl, Ferratum enz. Er zijn verschillende aanbieders met vergelijkbare voorwaarden. Denk erom als u een minilening wilt afsluiten dat geld lenen geld kost.