Vrijwel heel Nederland staat inmiddels met zijn gegevens geregistreerd bij het BKR in Tiel. Helaas. Want het zorgt ervoor dat u moeite heeft of krijgt met bijvoorbeeld het afsluiten van een lening of krediet, een hypotheek of inmiddels zelfs een telefoonabonnement.

 

Gelukkig zijn er specialistische bureaus die zich richten op het verwijderen van uw negatieve BKR code. Ook bestaan er financieringsbureaus die zich richten op kleine en kortdurende kredieten; de flitskredieten en minileningen. Als derde oplossing zijn er de - als dan niet - particuliere geldverstrekkers die zich richten op filantropische kredietverstrekking aan mensen met een negatieve BKR registratie.

 

Waar vindt u deze specialisten? De zoekmachine is de grootste mogelijkheid. Plaatsen als Marktnet, Speurders en Marktplaats zijn advertentiekanalen waar u op uw hoede moet zijn. Door de laagdrempeligheid van de mogelijkheden om advertenties te plaatsen, kunnen zowel welwillende als kwaadwillende aanbieders van krediet een advertentie plaatsen.

 

Waar moet u op letten? Serieuze ondernemers hebben een adres, een vast telefoonnummer en een website. De eerste alarmbel zou bij u moeten afgaan wanneer u slechts een 06-nummer ziet staan. Dit is absoluut een hele grote rode lap die er eigenlijk voor moet zorgen dat u deze aanbieder links laat liggen.

 

Kredietbureaus die u daadwerkelijk kunnen helpen hoeven namelijk weinig te adverteren. De uitwerking van hun bemiddeling zal namelijk als een lopend vuurtje rondverteld worden... Dat wil dus ook direct zeggen dat referenties uitermate belangrijk zijn, maar ook dat de verwijzing van iemand uit uw omgeving nog veel waardevoller zal zijn. Voor meer informatie kijkt u op deze site bij geld lenen met BKR.