Online geld lenen is de laatste jaren steeds meer een manier geworden om tijd te besparen en op een makkelijke manier en snel even wat extra bestedingsruimte te regelen. Online geld lenen kan bij verschillende partijen al dan niet met een andere doelgroep. De tijden veranderen ook economisch en dat zorgt ervoor dat maatwerk in leningen steeds verder noodzakelijk wordt.

 

Online geld lenen is onder te verdelen in de volgende categorieën:

 

  • Kleine flits- of minileningen voor bedragen tot € 500,- en voor consumenten met een negatief BKR verleden.
  • Leningen voor bedragen tot € 50.000.

 

Flits- en minileningen zijn ontstaan vanuit de behoefte van een specifieke doelgroep in de markt die kortlopend een klein extra bedrag nodig heeft. Veelal is het voordeel van een minilening of flitskrediet dat de salarisuitbetalingsdag naar voren gehaald kan worden. Dit soort leningen is over het algemeen binnen een half uur te regelen en dan staat het geld ook direct op uw bankrekening.

 

De standaard leningen zoals reeds vele jaren in de media gepromoot kunnen tegenwoordig ook online worden afgesloten. U kunt voor het online geld lenen contact opnemen met onze sponsoren, partners en adverteerders. Zij zijn allen gespecialiseerd in online geld lenen.

 

Online geld lenen is in feite niets anders dan het reguliere offline geldleentraject. Nog steeds dient u zich te identificeren, moet er een kredietwaardigheidstoetsing bij het BKR gedaan worden en moet uw inkomen aangetoond worden. Met de komst van de kredietcrisis en de overheid die banken scherper in de gaten is gaan houden, wordt het steeds lastiger om de reguliere kredieten af te sluiten. Toch zijn er nog voldoende mogelijkheden voor consumenten die regels nakomen en correct gedrag vertonen. Neem voor het online geld lenen contact op met één van onze partners, maar realiseer u goed dat geld lenen geld kost en dat u de lening altijd zal moeten terugbetalen.